MUĞLA / MENTEŞE - TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz Ortaokulu

TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz Ortaokulu

Kötekli Mah. 50.Cadde No26 MERKEZ / MUĞLA
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuz tüm teknik imkanlara sahip olsun. Okulumuzdan, ülke çapında başarılara ulaşmış öğrenciler yetişsin. Öğrencilerimizin hayalleri okulumuzda gerçekleşsin ve onlar mutlu olsun.
Misyon
Biz, Eğitim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulayan, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfedip geliştiren, onları bu doğrultuda hayata ve bir üst öğrenim kurumuna en donanımlı bir şekilde hazırlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, toplumsal sorumluluklarını bilen, ülkesinin geleceği için yorulmadan çalışan, dürüst bireyler yetiştiren bir okuluz.
• 2008-2009 mini kızlar voleybol üçüncülüğü

• 2008-2009 mini erkekler voleybol ikinciliği

• 2008-2009 eğitim öğretim yılı badminton yıldızlar il ikinciliği

• 2008-2009 badminton yıldızlar il birinciliği

• 2008-2009 tenis yıldız kızlar il birinciliği

• 2010-2011 sezonu il okul sporları yıldız erkekler tenis il birinciliği

• 2010-2011 sezonu il okul sporları yıldız kızlar tenis il birinciliği

• Muğla Üniversitesi 2.geleneksel 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tenis turnuvası tek bayanlar ikinciliği

• 2009-2010 SBS Sınavında öğrencimiz Hatice Şulenur GÜZEL’in 500 tam puanla Türkiye birinciliği
İl merkezinden TOKİ otobüsleri ile gelinebilir.
Servis Bilgisi
Okulumuza Akkaya köyünden gelen öğrenciler için devlet tarafından servis hizmeti vardır. TOKİ içinden gelen öğrencilerden isteyenler kendi imkanlarıyla özel servis ile gelmektedir.
Kötekli Mahallesi Toki Evleri 50.Cadde No.:26 MERKEZ/MUĞLA
Okulumuz il merkezine 5 km uzaklıktadır.
Adrese dayalı kayıt sistemi uygulanmaktadır.
Okulumuz LGS sınavlarında ilçe 1.´sidir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Okulumuz başarılı bir okul olup 2019 yılında %100'lük bir yerleştirme seviyesine ulaşmıştır. Başarılarımızın her yıl bu şekilde devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz.
Sportif Etkinlikler
Futbol, Voleybol, Badminton, Tenis, Masa tenisi, Taekwondo, Oryantiring, Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler
Wordmaster One million blue ribbon Thousand armed green gıant can rescue the world
Proje Çalışmaları
Suyun Çığlığı Projesi, Yol Arkadaşım Kitabım Projesi, STEM Yolunda Projesi, Bayrağımın Altında Ne Var Projesi, Sağlıklı Beslen Sağlıklı Yaşa Projesi
TechnoKids-The door opening to future
Diğer Hususlar
Okulumuz LGS´ye öğrenci yerleştirme, Bilsem´e öğrenci yerleştirme gibi akademik alanlarda başarılı bir okul olup masa tenisi, oryantiring, taekwondo gibi alanlarda da derece sahibi öğrencilere sahiptir.