MUĞLA / MENTEŞE - TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz Ortaokulu

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerinde, ilçemizde yapılan Oryantiring müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimiz. Canı gönülden kutluyoruz. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emre Sivritepe’ye teşekkür ediyoruz

Ara

İlimiz bünyesinde düzenlenen 'Mavi Yeşil Okullar' projesi  kapsamında Toki Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlk/Ortaokulu olarak İsraf Avcıları ekibi yapılan törenle tanıtıldı. Okul Müdürümüz Çağdaş ÇELİKÖZ tarafından proje kapsamında bilgiler verilerek, öğrencilerimizin  daha duyarlı olmaları konusunda temennilerde bulunuldu. Okulumuzda projede görevli olan Gönül Kural ve Cemile Karaman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Ortaokul öğrencilerimizle Aydın-İzmir gezisi düzenledik. Aydın Arkeoloji Müzesi, Tales Matematik Müzesi, İzmir Fen Lisesi'ni gezdik. Öğrencilerimize tarihimizi, matematiğin hayatımızdaki yerini ve hedeflerini belirlemek için yapılan bu gezide görevli rehber öğretmenimiz Özay KÜÇÜK'e, Teknoloji Tasarım öğretmeni Gönül KURAL'a teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Kas

Bir Kitap bir insan projesi kapsamında okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Sürayya Uğurlu öğrencilerle eğlenceli karakterler oluşturdular. Öğrencilerimiz sevdikleri kitaplardaki karakterleri eğlenceli karakter haline getirdiler. Öğretmenimiz Süreyya Uğurlu ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bir kitap bir insan projesi kapsamında okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Seher Altun öğrencilerle okudukları kitapların reklam afişlerini tasarladılar. Öğrencilerimiz sevdikleri kitapların reklam afişlerini hazırlayarak eğlenceli zaman geçirdiler. Öğretmenimiz Seher Altun ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sevgiyle saygıyla özlemle anıyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı 27.10.2023 tarihinde yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra geçici divan oluşturuldu. Açılış konuşması Okul Müdürü Çağdaş ÇELİKÖZ tarafından yapıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yolu etkinlikleri kapsamında İl Gençlik sporunun düzenlediği oryantiring yarışmalarında okulumuz öğrencileri 2.ilk ve 3.lük madalyalarını almışlardır.

Ekm

Sıfır atık projesi etkinlikleri kapsamında okulumuzda kullanılmayan malzemelerimizin yeniden kullanımı kapsamında öğrencilerde farkındalık uyandırmak için çeşitli etkinlik yapıldı. Kullanılmayan kapaklar geri dönüşüm kapsamında toplanmış ve "suyu kapat" sloganıyla görsel bir çalışma oluşturulmuştur. Kullanılmayan atıl durumunda kağıtlarımız toplanarak güneş, ay ve dünya üçlemesiyle çeşitli projeler yürütülmüştür. Kullanılmayan dondurma çubuklarımızdan saksı yapılarak okulumuz sınıflarında çiçeklerimizi saksılarımıza ektik. Çalışmalarımızda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimize 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürlüğü tarafından köpek maması dağıtıldı. Öğrencilerimiz evlerinde veya sokaktaki hayvanları aldıkları mamalarla beslediler.

Ekm

Okulumuz ortaokul öğrencileri ile Teknofest2023 İzmir'e gittik.

Stantları gezdik, uçakların gösterilerini izledik.

Gezide görevli öğretmenlerimiz Soner ÖZTÜRK,Sermin Kaya,Gönül KURAL , Süreya UĞURLU ve Özay KÜÇÜK'e cok teşekkür ederiz.

Okulumuzda ilköğretim haftasi coşkuyla kutlandi.

4-C sınıfının hazırladığı program şarkılar ve şiirlerden oluştu.

1.siniflarimiz Turk bayraklarindan oluşan gecitten ogretmenleri ile gecerek hediyelerini aldilar.

Atılan bolonlarla eğlenen öğrencilerimiz cok mutlu oldular.

Programı hazirlayan Esin AVCİ nin emeğine saglik